Foto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Toni Juruk, doskorašnji suprug Simone Halep dao je svoje mišljenje o skandalu koji potresa svet tenisa.

Simona Halep je ove nedelje privremeno suspendovana jer je u njenom uzorku sa ovogodišnjeg US Opena otkriveno prisustvo zabranjene supstance „roksadustat“.

PROČITAJTE JOŠ:

Ovaj lek se koristi za lečenje anemije i stimuliše poboljšanje hemoglobina i broja crvenih krvnih zrnaca.

Halep je najavila da će nastaviti borbu za istinu, PTPA, organizacija iza koje stoji Novak Đoković, podržala je Rumunku u toj borbi.

Podržao ju je i čovek sa kojim se rastala pre mesec dana, milijarder koji ima više kompanija u Rumuniji.

„Šokiran sam, nisam mogao sat vremena da se oporavim. Iznova i iznova me to šokira“, rekao je Juruk za Fanatik.

„Ne verujem u to, znam Simonu tri godine i kunem se da je ova devojka, moja bivša žena, opsednuta jednom stvari – čašću. Možete da uzmete bilo šta Simoni, ali uzmite joj čast i poštenje i ubijate je. Ona onda prestaje da bude ljudsko biće. Ne znam šta se desilo sa testom, ali je verovatno greška. Simona ne bi to uradila sve i da joj odsečete ruku, i da prestane da igra tenis“, kaže Juruk.

Simona Halep neće igrati na US Openu
Simona Halep; Foto: EPA-EFE/ALI HAIDER

Jasan je u tvrdnji da Halepova nikad ne bi varala, a za to je sada optužuju.

„Ona nikad to ne bi uradila. Njena karijera joj je štit i znam to najbolje. Znate i da sam upravo završio proces razvoda i da sam mogao da kažem ‘bez komentara’, ali nema šanse da bih uradio tako nešto kad znam tu ženu tako dobro, jer smo bili zajedno nekoliko godina… Reći ću vam nešto po prvi put. Ona ne bi uzela ni vitamin C bez da pita doktora. Bolesno je pravična i ne mogu da verujem šta se ovo desilo. Nisam specijalista za antidoping, ali saosećam sa njom i mogu da kažem da ne bi uradila tako nešto“, naglasio je milijarder poreklom iz Makedonije.

BONUS VIDEO: Novakov reket poleteo ka publici, posvađao se sa sudijom

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar