Foto: EPA-EFE/JASON SZENES

Dajana Jastremska, teniserka iz Ukrajine objavila je da po završetku US Opena neće više sarađivati sa poznatim trenerom Sašom Bajinom.

Jastremska, koja je 25. na svetskoj listi, na US Openu je poražena u drugom kolu od Amerikanke Medison Brengl.

PROČITAJTE JOŠ:

Bajin, nekadašnji sparing partner Serene Vilijams i bivši trener Naomi Osake, počeo je da sarađuje sa Jastremskom prošle jeseni.

Uspeli su zajedno da ostvare dobar rezultat početkom godine, kada je stigla do finala turnira u Adelejdu i tada je dosegla 21. poziciju, najbolju u karijeri.

Dajana je ipak objavila da neće više sarađivati sa trenerom rodom iz Aranđelovca.

„Želim da objavim sam odlučila da posle US Opena prekinem saradnju sa Sašom Bajinom. Želim da mu se zahvalim na svemu i poželim mnogo sreće. Bilo je to dobro iskustvo za mene“, poručila je Jastremska na Tviteru.

Nešto kasnije oglasio se i Bajin.

„Siguran sam da ste videli Dajaninu objavu, a  evo i moje. Želim da verujem da smo oboje želeli istu stvar, ali su nam se putevi do toga razlikovali. Sigurno sam mnogo naučio od tebe i želim da se zahvalim tebi i tvojoj porodici što ste mi na prvom mestu verovali. Siguran sam i da je to što se nismo videli šest meseci  više vodilo ka razlazu nego što nas je zbližavalo kao tim. Želim da se zahvalim Marinu Bašiću koji će, nadam se, moći da trenira više igrača sa mnom ubuduće. Stvari se dešavaju s razlogom i želim samo najbolje Dajani i njenom novom timu. Volim vas sve, Saša“, poručio je Bajin.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar