Foto: EPA-EFE/WARREN TODA

Ruski teniser Danil Medvedev plasirao se u osminu finala mastersa u Sinsinatiju, pošto je pobedio Amerikanca Mekenzija Mekdonalda sa 6:2, 6:2.

Meč drugog i 64. tenisera sveta trajao je tačno 60 minuta. Medvedev će se za plasman u četvrtfinale Sinsinatija igrati protiv Bugarina Grigora Dimitrova.

U osminu finala se plasirao još jedan ruski teniser, Andrej Rubljov koji je bio bolji od Hrvata Marina Čilića sa 5:7, 6:3, 6:1.

PROČITAJTE JOŠ...

Bila je to četvrta uzastopna pobeda Rubljova nad Čilićem u njihovom petom međusobnom duelu. Sedmi teniser sveta će u narednom kolu igrati protiv boljeg iz meča Gael Monfis – Aleks de Minor.

Uspešan u drugom kolu bio je i Poljak Hubert Hurkač koji je savladao Britanca Endija Mareja sa 7:6, 6:3. Hurkač će u osmini finala igrati protiv Španca Pabla Karenja Buste.

Za razliku od Medvedeva i Rubljova, Rus Karen Hačanov je zaustavljen u drugom kolu pošto je od njega bio bolji Kanađanin Feliks Ože-Alijasim sa 6:7, 6:3, 6:4. Naredni protivnik Kanađanina biće Italijan Mateo Beretini.

Argentinac Gvido Pelja slavio je protiv Italijana Fabija Fonjinija (6:1, 7:5), dok je Norvežanin Kasper Rud pobedio Amerikanca Rajlija Opelku (6:7, 6:0, 7:6).

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar