Ešli Harkroud
Ešli Harkroud; Foto: Instagram Screenshot ashleyharkleroad

Nakon što je završila igračku karijeru odlučila je da uplovi u potpuno druge vode. Postala je pionir u najmanje dve stvari koje je radila, a i dalje izgleda savršeno.

Ešli Harkroud čak 12 godina je igrala na WTA turu i uvek je bila jedna od igračica koje su svi voleli da izbegnu u prvim rundama grend slem turnira.

PROČITAJTE JOŠ

Najveći uspeh na WTA listi joj je bio 39. mesto, a nikada nije uspela da osvoji WTA titulu (osam ITF titula). Bila je nešto uspešnija u dublu jer je i na Australijan openu i na Rolan Garosu uspevala da stigne do četvrtfinala.

Nije bila jedna od najvećih, ali je bila prepoznatljivo lice u teniskom svetu.

Ipak, tokom karijere i pogotovo nakon njenog kraja odlučila se da iskoristi što se nalazi u sjajnoj formi.

Naime, postala je prva teniserka koja je u toplesu pozirala za naslovnu stranu „Plejboja“ još 2008. godine, a godinama kasnije je otvorio i profil na stranici za odrasle „OnlyFans“ gde pratioci mogu da plaćaju pretplatu kako bi uživali u njenim eksplicitnim snimcima.

„Prva sam profesionalna teniserka koja je ikad bila na naslovnici „Plejboju“ i sada na OnlyFansu. Ponosna sam na svoje telo, a slikanjem za „Plejboj“ željela sam da prikažem lepotu tela sportistkinje“, rekla je ona jednom prilikom.

Na Instagramu neretko objavljuje provokativne fotografije, pa se sada slikala samo sa preskupom jaknicom poznatog brenda. Ispod nje je bila potpuno gola. Nekoliko puta je morala da se bavi zbog odluke da se fotografiše za „Plejboj“ jer je to ocenjeno kao u najmanju ruku neumesno jer je sportistkinja i teniserka. Ipak, ubrzo je to postalo mnogo manje čudno, a onda je istu kontroverzu raspalio njen nalog na sajtu za odrasle. Ubrzo se i to promenilo.

BONUS VIDEO Đoković tradicionalno jede travu posle osvajanja Vimbldona

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar