Foto: EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Organizacija "Tenis Australija" se prvi put oglasila povodom potencijalnog odustajanja Novaka Đokovića od ATP kupa.

#related-news_0

„Ova organizacija nije mogla da otkrije kada bi Đoković trebalo da stigne u Sidnej, ali insistira da se još nije povukao sa turnira, na kojem će već nedostajati kolege iz velike trojke Rafael Nadal i Rodžer Federer“, pišu australijski portali.

„Nema povlačenja iz tima Srbije“, rekao je portparol „Tennis Australia“ za domaće medije.

„Da li će Đoković uopšte igrati tokom australijskog leta, tema je velike debate, jer svetski broj 1 tek treba da razjasni da li je vakcinisan protiv koronavirusa“, piše theage.com.au.

Mnogi ne veruju da će Novak doći, zanimljivu izjavu dao je Andrej Rubljov.

„Kako sam shvatio iz vesti, nemojte ga čekati. Ali oni igraju neku vrstu pokera – ko će prvi pogrešiti. Čini mi se da će se sve završiti time što on jednostavno neće ići,  a Australijan open će se održati. Nadal će verovatno doći, ali ako Novak ne ode, biće čudno, jer onda sledi serija američkih turnira, gde su svi obavezni da se vakcinišu na isti način“, rekao je Rubljov aludirajući na „driblanje“ organizatora turnira i australijskih vlasti sa Novakom, koje traje već dugo.

Vremena je sve manje za ATP kup, koji počinje već 1. januara i traje do 9. januara.

Kada je u pitanju Australijan open, već ima ozbiljnih problema, prvi čovek zadužen za kovid protokole i biobezbednost podneo je ostavku.

BONUS VIDEO Novak Đoković i navijači Zvezde pevaju košarkašima posle poraza od Barselone 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar