Dijana i Srđan Đoković
Dijana i Srđan Đoković; Foto: Pedja Milosavljevic

Mnogi su se začudili kada su saznali da su Srđan i Dijana Đoković o jednoj stvari nisu javno govorili punih 30 godina. Odlučili su da javno podele tu priču, koja se ponovo našla u fokusu javnosti.

Dijana je nedavno proslavila 58. rođendan, a čestitke je dobijala sa svih strana.

PROČITAJTE JOŠ

Jednu od najoriginalnijih poslao joj je javno suprug, koji je po mnogima i po prvi put pokazao svoju emotivnu stranu. On je objavio fotografiju na kojoj se nalaze njegova supruga i sin Novak uz poruku.

„Srećan rođendan najboljoj mami“, napisao je Srđan.

Ipak, onda je ponovo aktuelizovana priča o tajni koja je 30 godina bila sakrivena. Prilikom gostovanja u emisiji „Balkankom ulicom“ Dijana i Srđan su otkrili i detalje o kojima ranije nisu govorili.

Dijana je otkrila da se tri decenije ranije krstila u crkvi i da je tada dobila i kršteno ime koje joj je dao njen suprug. On je za svoju životnu saputnicu izabrao staro srpsko ime Milica.

Dijana je istakla da je to lepo ime, ali da ne želi da je iko tako zove u javnosti. U privatnosti svog doma takođe želi da da ostane Dijana, a sve su objasnili sinovima Novaku, Marku i Đorđu.

Više puta je Srđan odao priznanje supruzi za sve što je učinila za porodicu.

„To što je ona uradila i što je istrpela svih ovih godina, to je stvarno neverovatno. I mene, i ja sam težak, naravno… I sve te naše okolnosti. Deca odrastala, kako smo živeli, 17 godina smo bili u tuđim stanovima, ona je radila, dojila Đoleta, čuvala Marka i slala novac Noletu i meni dok smo putovali po turnirima. Nije bilo lako. Retko koja žena bi to izdržala“, iskren je bio Srđan.

Novak i Dijana Đoković
Foto: Srdjan Djokovic Instagram

BONUS VIDEO Izjave navijača na dočeku Novaka Đokovića

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare