Novak Đoković
Novak Đoković; Foto: TSS

Teniseri Srbije se ove srede od 16.00 protiv Kazahstana bore za plasman u polufinale Dejvis kupa, a kartu će bukirati tim koji prvi dođe do dve pobede.

PROČITAJTE JOŠ

Po propozicijama takmičenja najpre će na teren drugi reketi dveju zemalja. Još uvek nije poznato za koga će se opredeliti selektor Viktor Troicki jer su u grupnoj fazi priliku dobili Dušan Lajović i Filip Krajinović, a deluje da je možda došao trenutak da na teren izađe Miomir Kecmanović koji nalazi i u najboljoj formi, iako je slabije plasiran.

Nakon ovog duela sledi i duel Novaka Đokovića protiv Aleksandera Bublika (očekivani okršaj, čeka se zvanična odluka), a taj susret neće početi pre 18.00.

Ova dva meča, kao i dubl susret između Srbije i Kazahstana možete pratiti uživo na kanalu Sport klub HD.

Ko će predstavljati Srbiju i Kazahstan biće poznato nakon što selektori prijave igrače za mečeve. Ta informacija će biti dostupna javnosti oko 15 časova.

Podsetimo, u polufinalu se već nalazi Hrvatska koja je sa 2:1 slavila protiv Italije. Pobednik duel Srbije i Kazahstana će ići na megdan „vatrenima“, dok će Nemci, koji su sa 2:1 slavili protiv Velike Britanije, sačekati boljeg iz duela Rusije i Švedske.

Gledajte Srbiju u Dejvis kupu SBB i EON pakete

Utakmice Srbije u Dejvis kupu mogu da gledaju svi SBB korisnici, na EON, TotalTV i D3 platformama, a mogu da se prate i ako niste SBB korisnik, u EON paketima van SBB mreže. Dakle, preko bilo kog interneta.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar