Frederik Nilsen
Foto: EPA/JONATHAN BRADY

Tokom godina su navijači navikli da pročitaju svakakve kritike na račun Novaka Đokovića. Od toga da preteruje sa imitacijama do toga da nije dobar za tenis jer je toliko dominantan, ali poslednja u nizu je zaista čudna.

Frederik Nilsen, bivši šampion Vimbldonu u dublu 2012. godine, smatra da se Novak Đoković u javnosti ne prikazuje iskreno.

#related-news_0

I da bivšem partneru Džonatana Marija sada smeta kako se Đoković prikazuje u javnosti, smatra da se ne prikazuje iskreno, kada već rezultate nije mogao da ospori.

„Upravo za to mislim da je sramota za Novaka Đokovića. Jako ga volim po mnogo čemu, ali me nervira što se ne zalaže za sebe. Pokušava da prikaže sebi i svetu da je drugačija osoba od onoga što jeste. Mislim da mu to nije potrebno“, poručio je Danac za „Spilxperten„.

Foto: Tanjug/AP Photo/Frank Franklin II

I da njegovi stavovi nisu na mestu dovoljno govori o tome kako je govorio o miljeniku Danske. Holger Rune je sa druge strane po njemu uvek pošten i ima stav. Očigledno da je zaboravio one detinje izlive besa, provokacije na račun Fabija Fonjinija (koji nikada nije nevinašče, naravno) ili to da na Rolan Garosu nije prijavio da je lopticu dva puta cupnula u njegovom polju. To ni u jednom trenutku nije njemu prošlo kroz um.

„Mislim da je Holger dobar u medijima i u odnosu na to kako se predstavlja na društvenim mrežama. On je pošten i u toj meri stoji iza sebe. Ima i nekad dobre i smešne odgovore, mislim da je dobar i na TV-u.  Znamo kako se Nik Kirjos predstavlja u raznim medijima, a Holger ima malo toga u sebi. Ne plaši se da da nešto od sebe. Ima stav, koji mu pomaže da izgradi vrednost van terena“, završio je bivši danski teniser.

BONUS VIDEO Jokić: Lepo je biti Srbin u ovom trenutku

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare