Milun Todorović i Aleksandar Vučić Foto: TANJUG/ JADRANKA ILIĆ

Nakon što je hala Košarkaškog kluba "Borac" ostala poluprazna na mitingu Srpske napredne stranke u Čačku, prema saznanjima portala Nova.rs sve je izvesnije da njihov kandidat Milun Todorović ipak neće biti gradonačelnik posle 2. juna, čak iako SNS bude zabeležio pobedu.

U subotu je u Čačku, organizovan predizborni miting Srpske napredne stranke i njihovih koalicionih partnera, a skupu je prisustvovao i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Iako se očekivalo da će sportska hala kraj Morave biti ispunjena do poslednjeg mesta i da će nešto više od 6.500 građana pozdraviti Vučića nakon žestoke borbe za nacionalne interese u Njujorku, to se nije desilo. Zapravo, sala je ostala poluprazna, a brojno stanje nisu uspeli da poprave ni ljudi koji su došli iz drugih mesta, odnosno iz Gornjeg Milanovca, Kraljeva, Guče i Ivanjice.

Zbog toga je predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke i novajlija u Nemanjinoj 11, Darko Glišić, po završetku mitinga održao sastanak sa kandidatom za gradonačelnika Čačka, Milunom Todorovićem.

Ivica Dačić, Ana Brnabić i Milun Todorović Foto: TANJUG/ JADRANKA ILIĆ

Kako portal Nova.rs saznaje Todoroviću je saopšteno da ukoliko lista „Aleksandar Vučić – Čačak sutra“ ne bude osvojila 55 odsto na predstojećim izborima, on neće biti gradonačelnik već će to mesto popuniti neko drugi.

Takođe, prema našim saznanjima, prema poslednjim istraživanjima rejting te liste u Čačku iznosi deset procenata manje, odnosno 45 odsto.

PROČITAJTE JOŠ:

Da se situacija u Čačku ne smiruje ni posle tri dana govori to da su juče hitno u taj grad stigli prvo Darko Glišić, a potom i premijer i predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević, kako bi obavili još jedan razgovor sa Milunom Todorovićem.

Podsećamo, portal Nova.rs je pre mitinga pisao o tome da su radnici Javnih preduzeća, predškolskih ustanova, vojne fabrike „Sloboda“, dobili direktive koliko njih mora da dođe.

Iste naloge su dobili i predstavnici sportskih klubova koje je u funkcionerskoj kampanji obilazio Todorović.

BONUS VIDEO:

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare