Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Novak Đoković otkrio je da beogradsku publiku očekuje teniski, ali i kulturno-umetnički spektakl na kraju aktuelne nedelje u okviru "Adrija tura".

Prvi teniser sveta, dočekao je Grigora Dimitrova na aerodromu „Nikola Tesla“, a neposredno potom gostovao je u Dnevniku RTS-a gde je govorio o programu „Adrija tura“.

„Grigor je stigao u Beograd, prvi put je u našem gradu, veoma je uzbiuđen i spreman. Osim što će učestvovati na turniru, biće i deo muškog dubla zakazanog za petak. Prethodno će publika imati priliku da uživa i u mešovitom dublu, ali i u kulturno-umetničkom programu“, otkrio je Đoković i dodao:

PROČITAJTE JOŠ

„Želim sa ponosom da najavim da će gost ‘Adrija tura’ biti i Nemanja Radulović, jedan od vodećih violinista sveta i naš ponos. On će učestvovati na ceremoniji otvaranja zakazanoj za petak. Nemanja je izuzetno dobar čovek i rado je prihvatio poziv da nastupi sa svojim orkestrom. Takođe, dolazak je potvrdila i jedna od vodećih svetskih pijanistkinja Lola Astonova. Hor „Dečija čarolija“ če otpevati našu himnu i nadamo se da će lepa slika otputovati u svet“.

Novak je apelovao da, zbog bezbednosti i organizacionih razloga, gledaoci bi trebalo da budu na tribinama dva sata pre početka duela.

„Za sve nas je ovo nešto novo, moramo da poštujemo mere i propise. Imamo 4.800 mesta, ali je neophodno da poštujemo mere socijalnog distanciranja. Takođe, u petak je dečiji dan tenisa kad ćemo svi mi, učesnici, igrati sa decom. Cilj je da ceo događaj bude svojevrsan praznik tenisa“.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare