David Nalbandijan
Foto: EPA/ANDY RAIN

Ne piše mu se dobro

Araseli Torado, argentinska manekenka, podnela je tužbu sudu protiv Davida Nalbandijana, proslavljenog tenisera, zbog nezakonitog, nedozvoljenog i tajnog snimanja.

PROČITAJTE JOŠ:

Nalbandijan je praktično uhvaćen na delu, tako da će se teško izvući iz ove situacije bez teških posledica.

„Postavio je kameru u moju spavaću sobu kako bi me snimao golu, kao i u privatnim trenucima sa porodicom i prijateljima“, napisala je Torado, između ostalog, u svojoj tužbi.

Argentinska manekenka ističe da je uznemirena zbog svega što se dešavalo.

„Saznanje da u svom telefonu stalno ima snimak šta ja radim, unelo je mi je paniku. Tražila sam od suda da pronađu u kojim su sve njegovim uređajima video snimci mog života i da ih zapleni. Ne želim da tako nešto bude u tuđim rukama“.

Nalbandijan i Torado su se zabavljali smao nekoliko meseci, a živeli su zajedno u Buenos Ajresu. Ona je nakon raskida ostala u istom stanu, a Nalbandijan je to iskoristio i kameru postavio u ventilacionom otvoru. Kameru je slučajno primetio njen brat jer je svetlucala.

„Zahtevala sam od suda da mu zabrani da mi se približi. Kada smo poslednji put razgovarali, zapretio mi je da će me potražiti. Moraću da se krijem od njega. Čak je maltretirao i jednu moju prijateljicu kako bi mu rekla da li izlazim sa nekim“, istakla je Torado.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Araceli Torrado (@aracelitorrado)

Otkrila je i da je tokom veze bilo teško živeti sa njim.

„Nebrojeno puta me je maltretirao, čak i seksualno. Prošla sam kroz pakao. I kada sam okončala vezu, umesto da me razume, on je na silu želeo da nastavim da spavam sa njim“.

Nalbandijan je bio treći teniser sveta, a najveći trofej je osvojio na završnom Mastersu u Šangaju 2005. godine. Jedini je u istoriji koji je savladao Đokovića, Nadala i Federera na istom turniru, a to se dogodilo u Madridu 2007. godine.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Araceli Torrado (@aracelitorrado)

U trenerskoj karijeri radio je čak i sa Miomirom Kecmanovićem.

Torado danas radi i kao radio voditeljka u Rozariju, a često je promoterka automobilskih trka. Čak je imala i ulogu u jednoj predstavi.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Araceli Torrado (@aracelitorrado)

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar