Simona Halep i Toni Juruc
Simona Halep i Toni Juruc; Foto: Screensot Twitter #AusOpen

Simona Halep ima izuzetno teških nekoliko meseci. Povreda, kraj sezone, operacija nosa, razvod, doping, raskid sa trenerom. Zaista previše...

Prošlo je samo 11 meseci od sada već čuvene svadbe kada je objavljen razvod.

PROČITAJTE JOŠ

„Simona Halep će se razvesti od rumunskog tajkuna Tonija Juruca nakon manje od godinu dana braka“, bila je vest koja je potresla čitavu Rumuniju. Miljenica države i bogati preduzetnik su shvatili da možda ipak nisu jedno za drugo. Velika ljubav je neočekivano brzo okončana.

Ipak, nedugo nakon toga usledio je novi šok. Simona je pozitivna na rodadustat i nagađa se da li joj je možda neko to „namestio.“

To je bitno zbog prenošenja kiseonika kroz krvotok, a tako mišići mogu duže da budu u naponu. To je jedna od supstanci koja poboljšava učinak jer omogućava da se umor dalje odloži što utiče na bolje rezultate u dramatičnim momentima.

Nedozvoljena supstanca je pronađena u A uzorku, a zatim i u B, koji je pokazao isti rezultat.

U oba uzorka (A i B) pronađena je nedozvoljena supstanca rokadustat. U pitanju je lek koji se koristi protiv anemije, a on stimuliše proizvodnju hemoglobina i crvenih krvnih zrnaca.

Dok se ne odluči kolika će biti njena kazna, Halep ne može da se takmiči. Za sada je prognana iz tenisa, a pitanje je koliko dugo.

Oni su održali svadbu 15. septembra prošle godine, a već sada nekoliko dana pre prve godišnjice usledile su vesti koje su šokirale mnoge. Sada nešto više od godinu dana kasnije je obrisala sve fotografije sa venčanja sa milijarderom.

Da se razvodi poznati rumunski par potvrdio je Juruc, ovaj Rumun je rođen u rumunskom selu Makedonija i mnoge firme nose ime tog mesta. Počeli su da se zabavljaju 2018. godine, ali su sada zajedno odlučili da je bilo dosta.

„Simona i ja smo zajedno odlučili da se razvedemo. Prestanite da insistirate na tome, ovo je moj poslednji javni nastup, za sve ostalo će se pobrinuti moji advokati na najcivilizovaniji mogući način. Hvala vam na razumevanju“, poručio je Juruc.

Daren Kejhil, poznati trener, objavio je fotografiju sa venčanja na kome je bilo 300 gostiju, a mnoge je iznenadilo što Halepova je nosila venčanicu veoma kratko, a onda se odlučila za klasičnu haljinu. Ovaj trend je sve popularniji u poslednje vreme. Juruc je poznati biznismen i vlasnik nekoliko firmi, a rođen u Makedoniji, naselja u Rumuniji nadomak granice sa Srbijom.

Zanimljivo da je svadba pomerena za septembar na insistiranje oca rumunske teniserke Sterea jer je želeo da Simona odigra i US Open, a da onda završava privatne stvari.

Smatra se da je preveliki uticaj na nju imao trener Patrik Muratoglu jer je sa njegovim dolaskom sve postalo znatno drugačije. Naime, odlučila je nedavno da se preseli u Francusku (verovatno u Nicu gde se i nalazi akademija ovog teniskog stručnjaka), a sada je odlučila i da se razvede. Nije poznato zbog čega, ali je Halep odlučila da napravi dve velike životne promene u samo mesec dana.

BONUS VIDEO Novak Đoković uz urlik savladao Hačanova

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar