Foto: EPA-EFE/Alessandro Di Marco

Novak Đoković će u polufinalu Završnog mastersa u Torinu igrati protiv Aleksandra Zvereva, u subotu, a tačan termin biće naknadno određen.

PROČITAJTE JOŠ

Nemački teniser je uradio šta mu je bilo potrebno u Crvenoj grupi posle poraza od Danila Medvedeva. Dobio je najpre Matea Beretnija (7:6, 1:0) uz predaju Italijana i sada je pobedio Huberta Hurkača za prolaz dalje.

Zverev je slavio rezultatom 6:2, 6:4 protiv poljskog tenisera i kao drugoplasirani prošao u polufinale na megdan sa Đokovićem, sa kojim je igrao i za finale Olimpijskih igara (Nole izgubio) i US Opena (Nole pobedio).

Krenuo je furiozno, odmah napravio dva brejka i poveo sa 4:0, što je bilo nedostižno za Hurkača u prvom setu. U drugom je samo potvrdio dominaciju, na 3:4 je spasao servis i onda serijom uz brejk došao do trijumfa.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković je prvi u svojoj Zelenoj grupi bez obzira na ishod duela poslednjeg kola, protiv Kamerona Norija u petak.

Tako su Đoković i Zverev prvi par u borbi za finale Završnog mastersa u Torinu, dok Medvedev kao prvoplasirani iz svoje grupe čeka drugoplasiranog iz Zelene a to će izvesno biti Rubljov ili Rud, što će odlučiti u međusobom okršaju.

Gledajte završni Masters u Torinu uz SBB i EON pakete

Mečeve mogu da gledaju svi SBB korisnici, na EON, TotalTV i D3 platformama, a mogu da se prate i ako niste SBB korisnik, u EON paketima van SBB mreže. Dakle, preko bilo kog interneta. (Promo)

BONUS VIDEO Novakovo slavlje nakon pobede Srbije nad Portugalom

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar