Ćiska Perelja, supruga Rafaela Nadala

Rafael Nadal se godinama zabavljao sa zagonetnom i povučenom Ćiskom Pereljom pre nego što su krajem oktobra 2019. godine uplovili u bračne vode.

PROČITAJTE JOŠ

Ova lepotica je godinama najveća podrška Španca koji se dugo bori da se oslobodi i da ima nešto ležerniji odnos prema medijima. Uspeo je da prevaziđe stidljivost, ali nikada se on i supruga nisu pojavljivali u javnosti u glamuroznom stilu.

Čak je i na venčanju bio mali broj zvanica, a niko nije smeo da ih fotografiše ili snima. Nekoliko fotografija u venčanici su prodate unapred, pa je sve ostalo pokriveno velom tajni.

Na ovom događaju nisu bili Novak i Jelena Đoković, što je potvrdilo da iako se dva rivala enormno poštuju, nisu bliski prijatelji.

O njihovoj vezi je Nadal retko pričao, ali je otkrio pravi kuriozitet.

„Znam je još od kada smo bili klinci. Iskreno, uvek sam mislio da ćemo imati decu kada završim karijeru. Mislio sam da će mi karijera potrajati do 30. godine, ali se ispostavilo da je mnogo duže od toga“, rekao je Nadal.

I upravo je njegovo trajanje u vrhu svetskog tenisa odložilo važnu životnu odluku, a to je potvrdila i Ćiska u jednom od intervjua.

„Njemu treba prostor kada se takmiči, a ideja da se ja motam oko njega po ceo dan već me zamara. On bi se samo brinuo za mene. Ako bih ga pratila stalno, možda bismo prestali da se slažemo,“ rekla je medijima u Španiji nešto ranije i time objasnila i zbog čega često ne gleda mečeve Nadala.

I to je jedna od retkih stvari koja se zna o njihovoj vezi.

Od 2005. godine su zajedno, a treba se ozbiljno potruditi da se pronađe više od 10 događaja na kojima su uslikani zajedno.

Veliku igru u vezi Rafe i Mari odigrala je Marija Izabel Nadal, sestra legendarnog Španca.

On je te 2005. godine upoznala brata sa koleginicom sa fakulteta i tako stidljivom Nadalu „sredila“ životnog partnera. Njih dve su zajedno išle na Pureza de Marija koledž u Marbelji.

Ćiska ne voli da gleda Nadalove mečeve jer želi da mu da dovoljno prostora da se takmiči, ali je često u Parizu gledala epske susrete Rafe i Noleta.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar