Novak Đoković i Andrej Rubljov
Novak Đoković i Andrej Rubljov Foto: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Organizatori turnira Srpska open objavili su da je počela prodaja karata za taj teniski turnir.

On se igra u Banjaluci umesto u Beogradu, i to od 16. do 23. aprila u „Parku Mladen Stojanović“. Ulaznice se dele na dve kategorije, one za Centralni teren koje uključuju i ostale terene, Grendstend, teren broj 1 i fan zonu.

PROČITAJTE JOŠ:

Drugi tip ulaznica uključuje fan zonu i druga dva terena, ali ne i Centralni. Tokom kvalifikacija, prvog dana će ulaz biti slobodan, ali čim počne turnir, cene ulaznica variraju u zavisnosti od dana i važnosti mečeva.

Tako će za prvi dan one biti 750 dinara, za drugi dan 1.000 i 1.500 dinara, za sredu i četvrtak 19. i 20. aprila će koštati 2.000 i 2.500 dinara.

Onaj ko želi da gleda mečeve u petak 21. aprila moraće da izdvoji 2.500 ili 3.000 dinara, polufinala će koštati 3.000 i 3.500 dinara i na kraju finale 4.000 i 4.500 dinara.

Ulaznice će biti dostupne za svaki dan pojedinačno, a organizatori najavljuju i neke olakšice. Tako će studenti imati 20 posto popusta, a đaci do deset godina 30 posto popusta uz indekse i đačke knjižice.

Novak Đoković Foto: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Deci mlađoj od deset godina slobodan je ulaz u fan zonu, deci do pet godina je omogućen samo ulazak u fan zonu, a dečacima i devojčicama od pet do 12 godina ulazak i na mečeve uz pratnju roditelja.

Organizatori nude i VIP ulaznice u ložama od šest mesta gde će karte moći da se kupuju za celu ložu, a ne za pojedinačna mesta.

Na turniru će biti i Novak Đoković, Andrej Rubljov, Sten Vavrinka, Gael Monfis, Borna Ćorić, Rišar Gaske, Fabio Fonjini, između ostalih, dok su od srpskih igrača tu i Filip Krajinović i Laslo Đere i Dušan Lajović.

Srpska open se igra za 250 ATP bodova, a premešten je u Banjaluku posle dve uzastopne godine u Beogradu.

BONUS VIDEO: Đokoviću miksuju napitak, reditelj prenosa pomno pratio svaki pokret

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar