Foto: EPA-EFE/FABIO MURRU

Nastavlja se rasprava o Nadalovoj povredi

Italijanski teniser Fabio Fonjini pratio je četvrtfinale Vimbldona između Rafaela Nadala i Tejlora Frica, tokom kog je Španac tražio pauzu zbog povrede.

PROČITAJTE JOŠ:

Nadal je tokom drugog seta zvao doktora na teren, žalio se na bolove koje prouzrokuje trbušni mišić, ali je nakon kratkog tretmana nastavio meč.

Uspeo je Rafa da preokrene i pobedi Frica, uprkos tome što mu je otac Sebastijan sugerisao da preda meč kako ne bi rizikovao veću povredu. Ipak, postoje i oni koji ne veruju da je Rafa stvanro bio povređen, a jedan od takvih je Fabio Fonjini.

„Četiri sata i 20 minuta, ma sigurno! Ljudi, molim vas, prestanite da verujete svemu što pročitate“, jasan je bio Fonjini u poruci koju je ostavio na svom Instagram profilu.

Sa druge strane, Nadal je nakon pobede istakao da stomak i nije baš u najboljem redu, ali da nije želeo da preda meč uprkos bolovima i problemima.

Takođe, pričao je i o Niku Kirjosu, koji će mu na crtu izaći u polufinalu.

„Prvo, nadam se da ću biti zdrav i da ću moći da igram. Nik je sjajan igrač i na travi igra posebno dobro, a ima odličnu sezonu i moraću da budem sto posto spreman da bih imao šansu da mu pariram i nadam se da ću uspeti“, poručio je Nadal.

Polufinala Vimbldona igraju se u petak, dok je veliko finale rezervisano za nedelju.

Mečeve sa Vimbldona možete pratiti na kanalu Sport Klub uz SBB ili ukoliko još uvek niste korisnik SBB usluga – putem EON aplikacije uz EON Mini paket van SBB mreže preko bilo kog interneta u Srbiji. EON Mini dostupan je za 1.299 dinara, bez ugovorne obaveze u narednih 30 dana.

Prijatelj specijala MaxBet.

BONUS VIDEO Nadal držao predavanje Sonegu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare