Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Teniseri Srbije protiv Hrvatske igraju polufinale Dejvis kupa, u petak od 16.00 u Madridu, poznato je i ko protiv koga igra.

PROČITAJTE JOŠ

Bili su selektori u dilemi kakvu kombinatoriku da naprave za polovinu svog programa, bilo je izvesno da će Novak Đoković igrati protiv Marina Čilića i da će u dublu uz Nikolu Ćaćića igrati protiv tandema Mektić/Pavić, što je najbolji dubl sveta.

Dilema je postojala samo oko drugog singla u najavama, a ona je razrešena pre meča, selektori imaju rok da prijave igrače i timove nakasnije sat pre duela.

Program od 16 časova otvara Dušan Lajović duelom sa Bornom Gojom.

Selektori imaju pravo da promene sastav dubla nakon što se završi drugi meč u singlu.

Inače, drugo polufinale čine Nemačka i Rusija, sastaju se u subotu od 13 časova.

Srbija je Dejvis kup osvojila 2010. godine, sada želi da osvoji novi trofej.

Time bi i Novak Đoković kompletirao godinu iz snova, u kojoj je osvojio tri Grend slema, postavio rekord sa 37 Mastersa i ulaskom u 7. godinu karijere kao broj 1.

Meč sa Hrvatskom kreće u 16.00 uz direktan TV prenos na Sport klubu.

Meč Dejvis kupa između Srbije i Hrvatske možete pratiti na kanalu Sport Klub uz SBB ili ukoliko još uvek niste korisnik SBB usluga – putem EON aplikacije uz EON pakete van SBB mreže koji su dostupni preko bilo kog interneta u Srbiji. EON sport paket dostupan je za 799 dinara, bez ugovorne obaveze u narednih 30 dana.

BONUS VIDEO Trening Srbije pred Hrvatsku sa pogledom iz svlačionice

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare