EPA-EFE/ABIR SULTAN

Još samo dva meča ostala su Srbinu do titule i novih 250 ATP bodova

Srpski teniser Novak Đoković pobedio je Vaseka Pospišila sa 2:0 u četvrtfinalu turnira u Tel Avivu i u narednom meču rival će mu biti Roman Safiulin.

PROČITAJTE JOŠ:

Ruski predstavnik je u četvrtfinalu pobedio Artura Rinderkneša sa 2:0, a na megdan Đokoviću izaći će u subotu u popodnevnom terminu.

„Gledao sam ga danas, igrao je bez greške. Bio je dominantan, igra veoma dobro. On je ruska škola, igra blizu linije, agresivno, kao Kafeljnikov i Medvedev. Ima odličan servis i dobru igru sa osnovne linije. Imao je neke sjejne rezultate, nema šta da izgubi sutra. Igra dobro, ja ne igram loše, pa neka bolji pobedi“, rekao je Novak o Safiulinu.

Rus je ranije istakao da mu je Đoković idol i da će mu biti čast da se sastane sa njim. Njih dvojica nikada ranije nisu igrali jedan protiv drugoga.

U drugom polufinalu sastaju se Marin Čilić, inače drugi nosilac na turniru, i Konstan Lestijen, kome je ovo prvo ATP polufinale u karijeri.

Francuz je savladao Maksima Kresija sa 2:1 nakon preokreta, dok je Čilić bez borbe prošao u narednu fazu, jer mu je Lijam Broudi predao meč zbog povrede.

BONUS VIDEO Novak zablistao u Tel Avivu, odigrao maratonski gem

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar