Foto: EPA-EFE/PETER SCHNEIDER

Laslo Đere nije uspeo da se plasira u drugo kolo turnira Masters serije u Parizu nakon što je poražen od Lorenca Musetija iz Italije posle tri seta, 6:4, 6:7, 4:6.

Đere je propustio brejk loptu u prvom gemu, ali je bio znatno sigurniji u petom, kada je poveo 3:2 i tu prednost sačuvao do kraja, te drugu set loptu pretvorio u 1:0.

PROČITAJTE JOŠ...

Odlično je započeo i drugi set, poveo 1:0, ali je odmah dopustio Italijanu da vrati brejk. Imao je novu šansu Đere u sedmom gemu, no nije iskoristio prednosti, Museti je poveo 4:3, do kraja seta nije bilo brejkova, pa je pobednik odlučen u taj-brejku. Znatno bolje je taj deo igre otvorio Museti, osvojio četiri od prvih pet poena, Đere je uspeo da se vrati, smanji na 5:4, potom dođe i do 5:5, ali je izgubio poen na svoj servis, a potom i set sa 7:6.

U trećem delu igre drugačija slika – Museti je poveo sa 2:1 brejkom, Đere je odmah uzvratio uz samo jedan izgubljen poen, ali je Museti vezao drugi brejk, stigao do 3:2, potom u nastavku meča ostavio rivala bez šanse za oduzetim servisom, dok je on sam iskoristio četvrtu meč-loptu.

On će igrati protiv pobednika meča Australijanca Džejmsa Dakvorta i 16. nosioca Španca Roberta Bautiste Aguta.

U drugom kolu je i nemački teniser Dominik Kepfer, koji je posle nešto više od tri sata pobedio Britanca Endija Marija sa 6:4, 5:7, 7:6. Mari nije iskoristio sedam meč lopti, od kojih pet u taj-brejku trećeg seta, a njegov protivnik je iskoristio prvu za plasman u drugo kolo.

On će igrati protiv boljeg iz duela Italijana Đanluke Magera i Kanađanina Feliksa Ožea Alijasima.

Bonus video: Pogledajte dosad neviđene snimke vile Novaka Đokovića

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar