Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Jedan od specijalnih gostiju Novaka Đokovića na turniru "Adrija tur" je i sjajna pijanistkinja Lola Astanova.

Gošća rodom iz Taškenta imala je prilike da pokaže kakav je virtuoz za klavijaturama, kada je u pauzi između prvog i drugog miks meča imala svoj muzički šou podno Kalemegdana.

PROČITAJTE JOŠ

Bio je to, slobodno se može reći, pun pogodak Novaka Đokovića i organizatora.

„Drago mi je da sam tu…Ne čujem vas. Da li ste spremni za malo muzike? U redu je, idemooo“, poručila je Lola.

A onda je krenuo šou, prvo uz lagane zvuke čuvene Betovenove kompozicije „Za Elizu“, te smo tu čuli i „September“ od „Cool and the gang“, ali i „Kvinov“  hit „We are the champions“.

Publika je maksimalno uživala, a posebno kada je na stolicu kraj nje seo Novak i počeo da peva i „svira“ zajedno sa njom. Kasnije su i zaigrali jedno pored drugog.

Astanova se nešto kasnije obratila i medijima.

„Dva su razloga što sam ovde, jedan je Novak. Veoma sam srećna što me je pozvao na jedan ovakav događaj. Kada me je pozvao, rekla sam da ću rado doći da podržim ovako nešto, jer sam takođe mišljenja da je posle svih loših vesti u svetu i sve ga što nam se događalo, bilo potrebno da imamo i malo dobrih vesti. Malo nade, svetla na izlasku iz tunela, i zato su ovakvi događaji važni“, rekla je izmešu ostalog Lola Astanova.

Na pitanje kako je upoznala Novaka, rekla je.

„Novak i ja se znamo još od US Opena. Počelo je sve preko Instagrama, počeli smo da se pratimo, on je veliki ljubitelj muzike. Tako je sve krenulo i evo me sada sam ovde sa vama u Beogradu“, poručila je Lola.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar