Foto: twitter.com

Novak Đoković ima jednu od najvećih navijačica u Francuskoj. U pitanju je Džuli, koja mu je ulepšala 311. ponedeljak na vrhu ATP liste.

PROČITAJTE JOŠ

Simpatična Džuli mu je poslala video poruku na srpskom, u kojoj je čestitala na šampionskom podvigu, koji je korak dalje ka tituli najboljeg igrača svih vremena.

Džuli je u decembru prošle godine prevalila 1.400 kilometara od Pariza do Beograda, zatim i 1.700 kilometara od srpske prestonice do Londona, u samo tri dana.

Razlog je bio susret sa Novakom, kojg obožava godinama.

„Kada je Novak prolazio kroz teške trenutke tokom juna, pokrenuli smo projekat u kom smo želeli da pokažemo našu ljubav prema njemu. Napisala sam instagram post gde sam pozvala ljude da napišu tri stvari: ko su i odakle su, kako su otkrili Novaka, kao i zašto ga ga vole. Stigli su brojni odgovori iz 42 države širom sveta, što mi je pokazalo da moram da uradim nešto tim povodom. Odštampala sam sve komentare i spakovala ih u veliku svesku. Pronašla sam jednu sa koricama na kojima je pisalo „Ti si voljen““, i mislila sam da je ta idealna. Donela sam mu tu svesku u Beograd, kako bi imao podsetnik na to da ga svi mnogo volimo i poštujemo“, rekla je tada Džuli Sojer.

Nju pandemija nije sprečila da podrži Novaka.

„Imala sam nekoliko slobodnih dana nakon što sam obišla porodicu u Francuskoj gde smo proslavili Božić, i pre povratka u London u kom živim, videla sam da je Đoković u Beogradu. Pomislila sam da bih mogla da svratim i donesem mu poklone, kako bih ga obradovala i unela dodatnu pozitivnu energiju pred Australijan open. Zbog Novaka putujem svuda, još od 2018. i obišla sam veliki broj turnira. Doduše, u 2020. nisam putovala mnogo, što je i razumljivo, ali jesam stigla na jedan dan u Rim“, rekla je Džuli.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare