Aleksandar Zverev Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Nije lako poslednjih dana nemačkom teniseru Aleksandru Zverevu, koji se našao na udaru bivših devojaka. Jedna je ostala u drugom stanju i rekla da ne želi da odgajaju zajedno dete, dok ga je ljubav iz tinejdzerskih dana optužila da ju je tukao.

Zbog svega što mu se dešava i što se našao na udaru srama Aleksandar Zverev je rešio da se oglasi putem društvenih mreža.

Nemac je sve demantovao. Učinio je to u pomirljivom tonu, nadajući se da će u bliskoj budućnosti rešiti nesuglasice s obe devojke.

PROČITAJTE JOŠ

Kada je u pitanju Brenda Patea s kojom čeka dete, Zverev je rekao da se nada da će mu ona dozvoliti da zajedno odgajaju njegovog naslednika.

„Poslednji dani su bili veliki izazov za mene. Postaću otac sa 23 godine i radujem se tome što ću dobiti dete. I pored toga što Brenda i ja nismo više zajedno, imamo dobar odnos i preuzimam odgovornost kao otac. Zajedno ćemo voditi računa o toj maloj osobi koja će porasti. Neću ništa osim toga da iznosim u javnost, to su moje privatne stvari. Siguran sam da Brenda i ja možemo da se snađemo na tom bolju bez medija“, jasan je Zverev, koji je upravo sa Brendom boravio u Beogradu na „Adrija turu“, gde je doputovao na poziv njegovog kolege i drugara Novaka Đokovića.

Ipak, daleko gora situacija je sa Olgom Šaripovom, koja je u strašnoj ispovesti obelodanila da je Zverev pokušao čak i da je uguši.

„Žao mi je što priča takve stvari. To jednostavno nije istina. Bili smo u vezi koju smo završili odavno i ne znam zašto me sada Olga optužuje. Nadam se da ćemo i nas dvoje da nađemo način da razjasnimo sve razumno uz dužno poštovanje“, poručio je Saša Zverev.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar