Foto: Printscreen/Nova.s

Bivši selektor Dejvis kup tima Srbije Bogdan Obradović gostovao je na televiziji Nova.s u emisiji "Probudi se" gde je pričao o prljavoj kampanji koju zapadni mediji vode protiv Novaka Đokovića.

Povod za rafalnu paljbu stranih medija ovoga puta bila je organizacija „Adrija tura“ i vest da isti turnir otkazan u Zadru, nakon što je obelodanjeno da je zaražen Grigor Dimitrov, kasnije i Novak Đoković i brojni drugi teniseri.

PROČITAJTE JOŠ

Obradović smatra da su Amerikanci to jedva dočekali, da stave Srbina na stub srama.

„Ja mislim da je Novak Đoković žrtva svog velikog rezultata, četiri puta je bio proglašen za sportistu sveta. Naravno da zapadni mediji i Amerikanci ne mogu da se nose sa tim, što jedna mala zemlja, sa 1.000 puta manjom teniskom strukturom ima šampiona. Napravio je rezultat koji ih jako boli i tamo se to ne prašta. Samo su čekali temu, čitava lavina se pokrenula, a Novak se pozabavio onim što je trebalo da urade ATP i ITF, dve najveće teniske organizacije, a to je organizacija turnira“, rekao je Obradović u „Probudi se“.

Bivši selektor Srbije kaže da je nemoguće zaštiti se od virusa Covid-19.

„Gospodin korona je trenutno najveći maneken i ubica, svuda se pojavi, pa tako i na „Adrija turu“. Zašto milijarde koje se troše na oružje i naoružanje nisu preusmerene na zdravstvo? Lebron Džejms je prvi rekao da neće da igra bez publike, bez tog žamora koji prave navijači. Ja sam bio u Kini, bio sam na 11 aerodroma i video sam koliko su ljudi needukovani u nošenju maski u rukavica. Čuo sam da čak i kada lekari imaju kompletna zaštitna odela mogu da se zaraze, o čemu mi onda pričamo“, poručio je Bogdan Obradović.

NOVAK ĐOKOVIĆ I KORONA

Novak Đoković je pozitivan na koronavirus

Novak se oglasio posle pozitivnog testa na koronavirus

Pozitivna i Novakova supruga, deca i roditelji ne

Doneta odluka – otkazan “Adrija tur”

Đoković: Sve smo radili čistog srca i iskrenih namera

Burne reakcije na vest o Novaku i koronavirusu

Novak i koronavirus – vest dana u regionu i svetu

Kirjos posle vesti o Novaku: Ne javljajte mi se više

Novakov put do pakla na hrvatskom Jadranu

Hrvatski epidemiolog: Neće biti dobro ako je Novak pozitivan

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare