Foto: EPA-EFE/LUKAS COCH

Lakše reći nego uraditi.

Foto: Nova.rs

Milšped Group vam donosi najzanimljivije vesti direktno iz Melburna.

Novak Đoković i dalje je u pohodu na svoj 11. pehar u Melburnu i 25. grend slem trofej u karijeri. U polufinalu tunrira imaće i najveću prepreku na tom putu do sada, sjajnog Italijana janika Sinera.

PROČITAJTE JOŠ

Čovek koji ga je pobedio dva put au poslednja tri meča igr amožda i najbolje od svih u Melburnu do sada i mnogi veruju d abi on mogao da zaustavi srpskog asa.

Legendarni teniser Džon Mekinro, inače veliki fan Đokovića izneo je svoje viđenje kako je to moguće.

Mekinro tvrdi da je ključ za zaustavljanje Novaka Đokovića na Australijan openu leži u njemu, jer je Janik Siner u „najboljoj poziciji ikada“ da sruši Srbina u njihovom predstojećem polufinalu.

Đoković je osvojio četiri od poslednjih pet titula u Melburnu i ukupno 10, a na putu za novu će mu prvo stajati Siner, a zatim potencijalno ili Aleksandar Zverev ili Daniil Medvedev.

„Novak igra neverovatan tenis. Ključ za svakoga da ga pobedi, uključujući i Sinera, jeste da li duboko u srcu veruju da mogu da pobede Novaka. Ovo je mentalna igra kada ste sami napolju. Ovo je fizički meč i ovde se radi o tome da verujete i da izvršite svoj plan igre i da mislite da možete pobediti tu osobu na drugoj strani terena“, istakao je Mekinro.

BONUS VIDEO Intervju Novaka Đokovića

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare