Novak Đoković sleteo na aerodrom Ponikve
Novak i direktor aerodroma Ponikve Slaviša Dimitrijević Foto: Privatna arhiva

Aerodrom "Ponikve", koji je trenutno u funkcija samo za privatne letove, prihvatio je i letilicu najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića.

Srpski as je sa suprugom Jelenom sleteo je na ovaj aerodrom i darivao dan za pamćenje onima koji su ga dočekali.

PROČITAJTE JOŠ

Direktor aerodroma „Ponikve“ Slaviša Dimitrijević dočekao je Noleta punog srca i veruje da je ovaj let doneo novu nadu, te da je dobar znak na putu priprema da za nekoliko godina pista prihvati i isprati i komercijalne letove.

„Zaista je ovo veliki dan za nas, na naš aerodrom došao je najznačajniji putnik do sada, sleteo nam je Nole sa svojom suprugom, raspoložen i nasmejan. Nismo zadirali sa pitanjima gde će se odmarati nekoliko dana, jer to nije ni umesno, zaslužuje svoju privatnost, ali gde god da je u zlatiborskom kraju, naš je gost“, rekao je za Nova.rs Dimitrijević.

„Verujemo da će se odmoriti, da će mu boravak ovde prijati i da ćemo ga ponovo dočekati. Sleteo je iz Beograda jer u nedelju nismo uspeli zbog prekograničnih procedura da organizujemo let iz Rima, ali nadamo se da ćemo uskoro moći da ga dočekamo sa bilo kog mesta iz kog poleti“, dodaje Dimitrijević.

Kako sa direktorom aerodroma, tako se Novak rado fotografisao i sa ostalim zaposlenima a onda se sa suprugom uputio na planirano mesto odmora koje nije otkrio. Svaka destinacija ovog dela Srbije, bilo da je područje Tare ili Zlatibora, ima šta da pruži ljubitelju prirode kakav je Nole, koji ovde nije prvi put, i da ga sa dobrom energijom isprati u nove teniske pobede.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare