Novak na udaru stranih medija zbog izmišljene seks afere

Tenis 23. mar. 202121:30 > 21:58
Podeli:

Izvesna Natalija Šćekić kaže kako joj je neko, navodno, ponudio 60.000 evra da spava sa Novakom Đokovićem i takvim snimkom mu rasturi brak i porodicu i - bum, eto "senzacije".

Kad takvu „vest“ prenesu gotovo svi vodeći svetski mediji, od Njujorka do Australije, onda je jasno o čemu se radi.

Kao da o Novaku nemaju o čemu da pišu, već o pojedinim opskurnim likovima, pa su tako redom potrčali „Njujork post“, španski „Marca“ i „AS“, portugalski „Record“, brojni britanski mediji među kojima su i „Sun“, „Daily Star“, italijanski „Tuttosport“, australijski news.com, i slični…

PROČITAJTE JOŠ

Đoković je teniski vladar planete, vlasnik brojnih rekorda, među poslednjim onog po broju nedelja provedenih na prvom mestu svetske rang liste.

Osvojio je i Australijan open ne tako davno rekordni deveti put, sprema se za sezonu na šljaci posle povrede, sprema se za napad na grend slem rekord sa 18 titula (po 20 imaju Nadal i Federer).

A, možda im baš to smeta, pa ugledni svetski mediji dozvole sebi da prenose „brljotine“ ovdašnje žute štampe koja najčešće služi za reklamiranje onih koji tu namerno rade preko imena Novaka Đokovića.

Ko je Natalija Šćekić? Ko bi za nju uopšte čuo da se nije „naklatila“ na nekoga kao što je najbolji teniser sveta? Niko. Osim možda po tome da joj je majka starleta i bivša učesnica rijalitija Anabela Šćekić (39), zvana Tigrica.

Ona se 2018. sumnjičila da je sa pomagačima ucenjivala beogradskog biznismena porno-snimcima i da su mu tražili 20.000 evra da ih ne objave.
A njena ćerka, manekenka, kaže sledeće:

„Nazvao me jedan čovek iz Beograda, znam ga, mislila sam da je ozbiljan menadžer. Rečeno mi je da Novaka odvedem negde na intimno mesto i da sve to snimim, ponuda je bila od 50 do 60 hiljada evra i putovanje iz snova po mom izboru. Đoković ne zaslužuje takve stvari i to nije fer prema njemu“, rekla je izvesna Natalija.

Nije ni prva, nažalost ni poslednja koja pokušava da napravi sebi reklamu preko Novaka, a do tada srpski as radi ono što je najpametnije. Ne pridaje značaj onima koji to ni po čemu ne zaslužuju.

Ćutanje je zaista nekada zlato. U ovom slučaju najbolji mogući pokazatelj toga. Da se na bilo koji način oglasi, samo bi joj još više dao na značaju.

Ovako, svakog čuda tri dana dosta, a Đoković će na terenu nastaviti da odgovara svim svetskim medijima onako kako najbolje zna. Drugačije ne vredi.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram