Foto: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Dominik Tim, Stan Vavrinka, Mateo Beretini, Gael Monfis i druga ozbiljna teniska imena naći će se na turniru u Beogradu i prvom Serbia Openu.

Turnir u prestonici Srbije vraća se posle, skoro pa decenijske pauze pod drugim imenom, a spomenuta imena čine deo kostura objavljenog u ponedeljak popodne.

PROČITAJTE JOŠ:

Jasno je da Novak Đoković u svoj teniski centar na Dorćolu dovodi „krem svetskog tenisa“, a među potencijalnim učesnicima spominju i imena nekih skorijih teniskih senzacija poput Aslana Karaceva.

Rus je osvojio turnir u Dubaiju, ali je jedini od mlađih ruskih predstavnika koji će doći, pošto, po svemu sudeći Danil Medvedev i Andrej Rubljov imaju druge obaveze.

Na turniru će, očekivano, biti i srpskih igrača poput Miomira Kecmanovića, Filipa Krajinovića, Lasla Đerea, Dušana Lajovića.

Od momaka iz okruženja tu su Borna Ćorić i Aljaž Bedene, a mogao bi da dođe i iskusni veteran Fernando Verdasko.

Naravno, to je prvobitni plan, a turnir ima i alternative u slučaju da neki od ovih poznatih momaka ne mogu da dođu.

Mikel Imer, Haime Munar, Marko Čekinato i Luka Puj su neki od tenisera koji bi mogli da se nađu u Beogradu kao zamene.

Dominik Tim je lani bio i na Adrija Turu u TC „Novak“, a tada su na egzibicioni turnir došli i Grigor Dimitrov i Saša Zverev, dok je Rubljov igrao u Zadru.

Podsećamo, turnir u Beogadu se igra od 19. aprila, po završetku mastersa u Monte Karlu, igra se za 250 bodova i podloga je, kao i pre desetak godina – šljaka.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar