Foto: youtube.com/Kosovo Online

Jelena Đoković boravila je u poseti Kosovu i Metohiji, odakle je prenela da će imati poruku za supruga, Novaka Đokovića.

PROČITAJTE JOŠ

U okviru rada fondacije „Novak Đoković“, Jelena je sa predstavnicima fondacije „Ana i Vlade Divac“ i Mohanđi posetila Pećku Patrijaršiju, Visoke Dečane i Veliku Hoču.

Igrala je tenis sa mališanima, a lokalni portal Goraždevac prenosi njene reči.

„Novaku ću preneti da mu je lepa domovina kao i meni. Ja sam ovde došla jednom drugom prilikom ali on dolazi sa mnom već za koju nedelju“, rekla je u Velikoj Hoči Jelena Đoković.

Ona je navela da postoji plan da se pomogne ljudima na Kosmetu, gostima se zahvalio direktor osnovne škole Svetozar Marković u Velikoj Hoči, Marko Spasić.

„Hvala fondacijama Ana i Vlade Divac, Novak Đoković i Mohanđi što su izdvojili vreme i posetili nas i našu školu. Očekujemo dalju saradnji i hvala im na izdvojenom vremenu“.

Na kraju posete, 55 đaka OŠ Svetozar Marković u Velikoj Hoči dobilo je poklone, kao mali znak pažnje ove tri organizacije.

Inače, poznato je da fondacije naših čuvenih sportista odavno rade u Srbiji, sada im se pridružio Mohanđi, poznati indijski guru koji je prijatelj porodice Divac.

 

BONUS VIDEO – Novakova imperija

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare