Novak Đoković je još jednom pokazao da je, pre svega veliki čovek, a onda najbolji teniser sveta. Pomoć njegove porodice stiže Srbiji, a u doba izolacije našao je dva načina da ispuni vreme.

Pandemija koronavirusa je naterala ljude širom sveta da ostanu kod kuće, pa tako i Noleta.

Prvi teniser sveta izolovan je sa porodicom u Marbelji i ako postoji ijedna dobra strana u ovoj situaciji, onda je to što može da bude sa najbližima.

PROČITAJTE JOŠ

Poznato je koliko su sportisti odsutni tokom godine zbog brojnih putovanja, pa sada u krugu porodice mogu da nadoknade određene momente.

“U narednih nekoliko dana pravićemo sa decom neka interesantna druženja, neke kućne izazove. To je nešto što što ćemo podeliti sa svima na društvenim mrežama. Na taj način ćemo pokazati čime se ustvari sada bavimo. U suštini, provodimo jako kvalitetno vreme sa decom. Za mene lično je to nešto što ne pamtim otkako sam postao otac, da imam toliko vezanih nedelja kod kuće i da budem sa Jelenom i decom“, rekao je Novak i dodao:

„Ima dosta kućnih poslova i fizičkih aktivnosti, čitam i knjige. Nezavisno od veličine prostora, uvek nešto može da se radi i to ću podeliti kao sportista, vežbe koje radim značiće ljudima kako bi i oni ostali aktivni”.

Đoković je u video obraćanju otkrio i koja literatura mu okupira pažnju u ovim danima.

“Trenutno čitam ‘Srpsko-srpski rečnik’ od Radovana Damjanovića. Veliki pozdrav za gospodina Damjanovića i gospodu Deretića i Vidojevića, koji imaju izuzetno štivo o istoriji Srba. To me jako interesuje i to ovih dana čitam”, zaključio je Novak.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram