Foto: Printscreen Twitter / Instagram / surfnaked8

Sedmi teniser planete Novak Đoković odmara se po primorju u Crnoj Gori i Hrvatskoj.

Ove nedelje je „skoknuo“ do Dubrovnika, gde su ga kuvari i ostalo osoblje jednog restorana zamolili za fotografisanje.

PROČITAJTE JOŠ:

Istog dana je objavljen i snimak gde se, posle kapoere, vožnje skutera i kajaka oprobao i u jednom od novih ekstremnih sportova.

Reč je o „foil surfingu“, gde se praktično „lebdi“ nad vodom na posebnoj dasci, a osećaj je sličan vožnji snouborda.

„Možeš i u jogu“, rekao je neko Novaku dok je teniser sedeo, klizeći po vodi. Ovaj sport može da bude i opasan, pa je preporuka da oko surfera ne bude gužve.

Spomenuti sport odlikuje bolja manevarska sposobnost nego sa klasičnom daskom za surfovanje, jer je površina kojom se dodiruje voda – manja.

Inače, Đoković je prethodnih dana odmarao, jer je pretprošle nedelje osvojio Vimbldon, pobedom nad Nikom Kirjosom u finalu. Time je prišao na trofej zaostatka u odnosu na Rafaela Nadala koji ima 22 titule sa najvećih turnira.

Podsećamo, u sredu je objavljena informacija da je Đoković na spisku učesnika za US Open, mada još nije poznato da li će moći da igra na tom turniru od 29. avgusta.

Organizatori turnira su u sredu ponovili da za Novaka neće tražiti medicinsko izuzeće, pošto je na snazi pravilo da stranci moraju biti vakcinisani protiv koronavirusa, da bi u Njujork mogli da uđu.

Za to srpski igrač trenutno ne mari baš mnogo, već koristi vreme dok ne počnu novi izazovi na ATP turu, gde god oni bili.

BONUS VIDEO: Novak kao maneken, Đoković prošetao modnom pistom

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare