Novak Đoković u Monte Karlu
Novak Đoković u Monte Karlu; Foto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Veruje da će opet videti starog Novaka, ali uz jednu ogradu.

Žastin Enan, nekada najbolja teniserka planete, govorila je o Novaku Đokoviću i izrazila veru da će opet biti na putu uspeha.

PROČITAJTE JOŠ

Belgijanka danas radi kao stručni konsultant na „Eurosport“, a govorila je o emotivnim udarima kroz koje je prošao Novak.

„Ne smemo da potcenimo emotivnu klackalicu i sve što je Novak prošao. Ne samo Australijan open i ne samo to što je pokušao da osvoji 21. grend slem letos na US Openu. Treba se setiti i da je 2020. na US Openu bio diskvalifikovan. Posle toga je imao taj težak poraz od Nadala na Rolan Garosu iste godine. Onda je stigla ta povreda trbušnog mišića i čudesna pobeda na Australijan openu 2021. Ne kažem da će sve to imati uticaja na ostatak njegove karijere, ali mora sve to da prihvati i oporavi se od svega“, rekla je Enan.

Ističe da veruje da će se Đoković vratiti, ali i postavlja pitanje koliko će trajati.

„Sve su to faktori koje treba uzeti u obzir kada pričamo o Novaku sada. Ipak, mislim da će se oporaviti i da ćemo pre ili kasnije videti starog Novaka, tako da nisam preterano zabrinuta u ovoj fazi. Ovi igrači nisu mašine. Iako nam je Novak pokazao da može da se nosi sa mnogim stvarima i da što mu je teže, sve više uspeva da se vrati, pitanje je koliko dugo tako može da nastavi?“, poručila je Enan.

BONUS VIDEO Jori Jošida ima poruku za Novaka Đokovića: Ja ne jede ćevape više

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar