Foto: EPA-EFE/AELTC / Bob Martin

Spektakularna najava Vimbldona.

Novak Đoković u ponedeljak od 14.30 počinje odbranu titule na Vimbldonu, a protivnik u prvom kolu mu je Korejac Sonvu Kvon.

PROČITAJTE JOŠ

Kako tradicija nalaže, šampion prvi izlazi na Centralni teren, a Novak brani titulu osvojenu prošle godine pobedom u finalu nad Mateom Beretinijem.

Organizatori su postavili i poseban video u sklopu najave turnira koji će ove godine biti po mnogo čemu specifičan.

U videu pod nazivom „Gde su šampioni rođeni i istorisjke bajke ispričane. Spremite se za narednih 100 godina“, organizatori su podsetili na slavnu istoriju turnira.

Podseća se na mnoge šampione, a jedno od centralnih mesta je dobio i Novak Đoković. Prikazani su detalji njegovog finala sa Beretinijiem kao i Đoković koji leži na travi i slavi jednu od svojih šest titula i detalj kada ljubi pehar.

U videu se pojavljuju i Rodžer Federer i Rafael Nadal kao i Gorna Ivanišević u svom slavnom pohodu na titulu koji danas radi sa Novakom kao trener.

Video prati i narator koji na lirski način priča delić istorije Vimbldona.

Englezi su dradili zaista sjajnu najavu koja ostavlja bez daha.

Od srpskih igrača na terenu broj sedam u ponedeljak igra i Laslo Đere protiv Čileanca Alehandra Tabila.

Njegov meč je drugi na terenu, gde program počinje od podneva, što znači da bi oko 14 časova trebalo da startuje i Đere.

Aleksandra Krunić na terenu broj 8 igra protiv Sorane Kirstee kao druga iza Marterera i Bedenea. Meč Krunićeve bi takođe mogao da počne između 14.30 i 15 časova.

Na terenu 14 će Miomir Kecmanović igrati protiv Džona Milmana, kao drugi po redu (program od podneva), dok će na terenu 15 Dušan Lajović igrati kao treći po redu protiv Pabla Karenjo Buste.
Prijatelj specijala MaxBet.

Vimbldon možete pratiti na kanalu Sport Klub uz SBB ili ukoliko niste korisnik SBB interneta putem EON aplikacije uz EON pakete koji su dostupni preko bilo kog interneta u Srbiji za 799 dinara mesečno, bez ugovorne obaveze (PROMO)

BONUS VIDEO Kondicioni trening Novaka Đokovića pred Vimbldon

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare