Centralni teren Vimbldon
Foto: EPA-EFE/NEIL HALL

Da li ste spremni za Vimbldon? Nova.rs se pobrinula da za vas direktno iz Londona obezbedi sve detalje, informacije, brojne intervjue i sve ono što ne bude u prenosu. Ostaje vam da napravite šlag, operete jagode i uživate u pravom britanskom maniru.

Foto: Nova.rs

Imaćete prave i proverene informacije, a na jednom mestu ćete moći da pročitate sve od izveštaja, analiza, istorijskih rezultata, zanimljivosti do uobičajenog dana tenisera i anegdota koje su obeležile turnir.

PROČITAJTE JOŠ

Nakon što je Nova.rs ove godine bila na Australijan openu i Rolan Garosu, došao je red i na Vimbldon, po mnogima najprestižniji teniski turnir na svetu. Uostalom, često se naziva i nezvaničnim svetskim prvenstvom u tenisu.

Ove godine će biti po mnogo čemu specifičan, od toga da nema više ležerne nedelje do toga da bi mogao da bude zapamćen u istoriji kao turni koji je odlučio GOAT trku. Ukoliko Novak Đoković ode na dve titule više od Rafaela Nadala to pitanje je verovatno zauvek rešeno. Ili barem dok se ne pojavi talenat koji će uspeti da stigne do 20 i više grend slem titula.

EPA-EFE/NEIL HALL

Zavirite sa nama na treninge, pogledajte kako izgleda čuveni vimbldonski kompleks, šta kažu Srbi u Engleskoj, kako izgleda dan novinara na jednom grend slemu…

Uostalom, na sve to vas je Nova.rs već navikla, pa vam ostaje da se zavalite i uživate u svim detaljima koje ne možete da pronađete na drugim mestima i onome što se ne vidi u prenosima Sport kluba.

Moći ćete da čujete izjave sa lica mesta i poruke teniskih legendi. Vimbldon je već odavno počeo za Nova.rs, a sve će biti utoliko spektakularnije kada konačno čujemo i navijače na tribinama.

Bićete u prilici da vidite sve one stvari koje se ne viđaju toliko često, da iz dana u dan saznajete kako izgleda sve na jednom od najvećih turnira.

Vimbldon još uvek niste videli iz ovakvog ugla, a sigurni smo da ćete uživati barem koliko i mi.

Da se ponovo viče „dobra“ zbog tenisa, a ne samo zbog rakije. Uzdravlje.

BONUS VIDEO Jokić: Lepo je biti Srbin u ovom trenutku