Neverovatne scene u Parizu.

Novak Đoković je posle velike drame savladao Talona Grikspora na mastersu u Parizu i plasirao se u četvrtfinale turnira. Meč su obeležili veliki preokreti, problemi obojice tenisera i sramno ponašanje navijača u završnici trećeg seta.

PROĆITAJTE JOŠ

Novak je imao brejk prednosti, ali je Grikspor uspeo da uzvrati i izjednači na 4:4, a publika je krenula da slavi, a zatim i zviždi Đokoviću.

Novak je to dočekao sa ironijom, i rezignirano im apludirao i odmah furiozno došao do novog brejka i prilike da servira za pobedu. Publika se nije smirivala u tim trenucima i konstatno je provocirala, a u jednom trenutku je prešla sve granice.

Na startu poslednjeg gema je grupa navijača u trenutku dok se Novak spremio da servira, provocirala sa tribina što je potpuno razbesnelo Đokovića.

Svašta im je dobacio u tom trenutku, a sa usana su mogle da se pročitaju psovke i nije nikako mogao da se smiri. Ipak, priveo je gem i meč kraju i došao do pobede, a potom i dobio aplauze.

Prema informacijamau prenosu na „Sport klubu“, na tribinama je bilo i pijanih navijača koji su ponovo pravili probleme, ali je Novak sve preživeo.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar