Pomalo neočekivana reakcija.

Novak Đoković je uspešno započeo misiju odbrane titule u Rimu jer je sa 7:6(5), 6:2 savladao Tomasa Ečeverija u drugom kolu. U sledećoj rundi ga čeka Grigor Dimitrov sa kojim je poslednji put igrao tokom Australijan opena.

PROČITAJTE JOŠ

Mnoge navijače je zabrinulo što je Đoković nosio „rukav“, tačnije steznik oko lakta, ali je Đoković ukazao na drugi, neočekivani razlog zbog kog ga je nosio.

„Bilo je veoma hladno, nisam igrao sa njim ovih dana. Bilo je hladno i ponekad to utiče kako se osećam, kako osećam lakat. To sam uradio da bih se zagrejao i da bi mi bilo ugodnije“, poručio je Đoković.

Veliku pažnju je izazvao i njegov susret sa Žozeom Murinjom, trenerom Rome, a nije ovo prvi put da je slavni Portugalac došao na tenis.

„Upoznao sam ga nekoliko puta, dolazio je da me gleda u Londonu tokom Završnog mastersa u Londonu. Imali smo tamo turnir godinama i dolazio je da me gleda dok je radio u Londonu. On je teniski navijač i jedan od najboljih trenera svih vremena, počastvovan sam što dolazi da gleda moje mečeve. On je divna osoba, uvek je bio divan prema meni i timu. Nadam se da mogu da uzvratim uslugu i da odem da gledam njegov tim kada on ima meč, mislim da nikada to nisam uradio. Možda Real kada je bio tamo, gledao sam nekoliko puta Real. Zovu ga Posebni i raduje me što je došao da me vidi“, poručio je Đoković.

BONUS VIDEO Đokovićeva poruka na kameri za decu stradalu u „Ribnikaru“

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar