Podeli
Foto: EPA-EFE/LUKAS COCH

Svaki korak koji napravi Novak Đoković nailazi na različite reakcije, pa je to slučaj i sa njegovim poslednjim izlaskom na teren.

Najbolji teniser sveta je u ponedeljak objavio snimak na kom se vidi kako razmenjuje udarce sa Karlosom Gomes-Ererom, dubl-partnerom njegovog brata Marka.

PROČITAJTE JOŠ

Novak je prebacivao loptice i sve to snimao, što je španskim, a i domaćim medijima, bilo dovoljno da se zapitaju da li je prekršio pravila izolacije.

Naime, španske vlasti su dale dozvolu pojedinim fudbalskim klubovima da startuju sa treninzima, ali se ta odluka nije odnosila na tenisere.

Zbog toga, mediji sumnjaju da je Đoković treniranjem prekršio pravila i navode da je moguće da bude sankcionisan zbog toga.

“AS” navodi da nije izvesno da li se na srpskog tenisera odnose te regulative pošto nije španski državljanin.

Ipak, “Marka” navodi da je Novak dobio specijalnu dozvolu Teniskog kluba “Puente Romano” sa Marbelje.

Uz to, navedeno je da Đoković neće moći da se vrati “pravim treninzima” do 11. maja za kad je zvanično najavljeno otvaranje sportskih objekata.

Pred nadležnim organima je da utvrde da li je Novak trenirao ili samo prebacio nekoliko loptica sa prijateljem, odnosno da li je posedovao dozvolu da se uopšte pojavi na šljakastom terenu.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar