Novak Đoković Foto: Milan Maricic/ATAImages

Novak Đoković još jednom potvrdio da ne razmišlja o kraju karijere

Ima li šta lepše nego da otac i sin mogu zajedno da treniraju i dele savete?

Možda je Stefan Đoković (8) i dalje mali da bi ozbiljno razmišljao o bavljenju tenisom na nekom visokom nivou, ali je u javnosti mnogo puta do sada pokazao koliko voli taj sport.

Praktično svuda gde se pojavi Stefan navija za oca Novaka, a neretko sa njim i vežba i u tome uživa na pravi način.

PROČITAJTE JOŠ:

Đoković je nekoliko puta do sada u javnosti pokušavao da zaštiti svog sina, govoreći kako je bitno samo da uživa u tenisu i da je još rano za neke ozbiljnije priče, ali ako se po jutru dan poznaje i Stefan će imati profesionalne veze sa tenisom, baš kao i njegov otac.

„Ko zna, možda se jednog dana Stefan i ja vratimo ovde (u Australiju prim. aut) igrajući dubl. Imam još dosta vremena ispred sebe“, rekao je Novak nakon pobede nad De Minorom i oduševio sve.

Ovu ideju prokomentarisao je i čuveni Džon Mekinro.

„Već je neverovatno ovo što je postigao, izgledalo je kao da je nemoguće da sa ovoliko godina bude takav igrač, ali možda su stvarno 35 novih 25. Voleo bih da znam njegov proces, šta god da je, radi neverovatno. Deluje da će ga sve stići u jednom momentu, ali Rodžer je imao 36 godina kada je osvojio Australijan open, imao i meč lopte protiv Novaka, ali Đoković je čudo prirode. Mentalno je jedan od najboljih tenisera ikada, sve je moguće, ali ne znam da li će moći zbog razlike u godinama da zaigra sa sinom u dublu“, istakao je Mekinro.

Jasno je da je razlika u godinama stvarno velika, ali Novakova fizička i mentalna spremnost su za divljenje i za sada mu se ne nazire kraj profesionalne, odnosno igračke karijere.

BONUS VIDEO Novak Đoković o povredi: „Nisam osećao bol“

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar