Foto: EPA-EFE/KIKO HUESCA

Organizatori mastersa u Rimu objavili su raspored takmičenja za petak kada će Novak Đoković na teren sa Stefanosom Cicipasom.

PROČITAJTE JOŠ:

Novak će u petak na Centralnom terenu igrati treći meč po redu, a program počinje u deset sati pre podneva okršajem Džesike Pegule i Petre Martić.

Iza Martićeve i Pegule će na teren Rafael Nadal i Nišikori ili Zverev i projektovano je da taj meč počne u podne, što znači da Đoković i Cicipas verovatno neće početi pre 14 časova.

To znači i da su organizatori za popodne pomerili njegov okršaj sa Grkom, dok je u prethodnoj rundi u prepodnevnim satima otvarao program.

U večernjem terminu se na istom mestu i terenu igra još i meč Ige Švjontek i Muguruze ili Svitoline.

Na Grend stendu Federiko Delbonis otvara program sa Rajlijem Opelkom, oko podneva će Karolina Pliškova na Jelenu Ostapenko, a onda će Ešli Barti na Koko Gof.

Večernji termin je tu rezervisan za muški deo žreba i Tima ili Sonega, odnosno Bautistu Aguta ili Rubljova.

Da podsetimo, Đoković i Cicipas će odigrati sedmi međusobni susret u Rimu, a srpski igrač za sada ima dve pobede više od grčkog igrača.

Prvi reket sveta je do osmine finala sitgao pobedom nad Alehandrom Davidovič Fokinom u dva seta, dok je Cicipas pobedio Matea Beretinija.

Završeni mečevi osmine finala turnira u Rimu, četvrtak:

Đoković – Davidovič Fokina 6:2, 6:1

Opelka – Karacev 7:6(6), 6:4

Cicipas – Beretini 7:6(3), 6:2

Nadal – Šapovalov 3:6, 6:4, 7:6 (3)

Delbonis – Ože-Alijasim 7:6(3), 6:1

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare