Ćiska Perelja, supruga Rafaela Nadala
Foto: EPA/DAVE HUNT

Moja veruje u Nadala

Ceo svet pričao predstoječem teniskom spektaklu između Novaka Đokovića i Rafaela Nadala u četvrtfinalu Rolan Garosa koji se igra u utorak u 20.45.

Iako zbog trenutne forme svi vide sprskog tenisera kao velikog favorita, sa tim se ne slaže Karlos Moja, trener Rafalea Nadala koji veruje u pobedu svog pulena.

PROČITAJTE JOŠ

„Rafa je ostvario četiri pobede, do jedne od njih je došao na teži način. Draže mi je kada na terenu provede malo vremena, ali ovaj put mu taj duel može i pomoći. Rafa se obično lako oporavi od dugih mečeva, pogotovo na šljaci. Mislim da neće biti hendikep za njega što je tek posle pet setova dobio Ože-Alijasima, odmoran je i svež, sve je kako treba“, samouveren je Moja.

Moja se ne slaže sa Nadalom i opštim mišljenjem, da je Đoković favorit.

„Ne, po mom mišljenju je Rafa uvek favorit na šljaci. Naravno, deo sam njegovog tima i teško mi je da ne budem pristrasan. Uvek očekujemo najbolje od Nadala i mislim da će biti na vrhunskom nivou kako bi mogao da pobedi. Biće teško, ali verujem da je Rafa spreman“, naglasio je on.

Moja zna šta je potrebno za pobedu protiv Novaka.

„Morate da budete na izuzetno visokom nivou. Biće dobro ako Rafa bude igrao kao u poslednja tri gema meča protiv Ože-Alijasima. Mora da igra tim intenzitetom tokom celog meča, ako želi da ima šansu protiv rivala kao što je Đoković. Oni se poznaju jako dobro. Protivnik će mu biti Novak, ali verujem da Rafa ima još nekog „kartu u rukavu“ koju bi mogao da izvuče u poslednjem minutu“.

On je prokomentarisao i najave njegovog pulena da bi mogao da mu bude poslednji turnir u karijeri.

„To je realnost. Nikad ne možete da znate šta će da se dogodi za godinu dana. Jasno je da igra meč gde bi mogao da izgubi. Ipak, verujem da to neće biti njegov poslednji meč u Parizu, nadam se.

BONUS VIDEO: Vila Novaka Đokovića na Kosmaju

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare