Novak Đoković
Foto: EPA-EFE/DEAN LEWINS

Tejlor Fric, američki teniser, čeka Novaka Đokovića u četvrtfinalu turnira u Parizu, a ne samo da se ne plaši već najavljuje senzaciju.

PROČITAJTE JOŠ

Amerikanac je opako namučio Đokovića na Australijan openu početkom godine, kada je Novak pokidao i mišić abdomena. Tada je Srbin uspeo da slavi sa povredom, za koju se pričalo da je veličine rane od metka.

Iako u karijeri Tejlor Fric nikada nije uspeo da savlada Đokovića, misli da je došao trenutak da ostvari pobedu karijere.

„Biće to jako težak meč. Igramo treći put ove godine. Osećam da su ta dva meča bila veoma tesna i da sam igrao svoj najbolji tenis. Ako je ikada bilo vreme da ga pritisnem, onda je to sada“, rekao je Fric.

Duel dvojice tenisera je na programu nakon susreta Džejmsa Dakvorta i Huberta Hurkača, a neće početi pre 15.30.

Amerikanac je istakao šta bi moglo da presudi.

„U pitanju je agresivniji pristup, bolje se nosim sa situacijom na terenu. Ne plašim se više u važnim momentima. Verujem u forhend kao svoje snažno oružje. Napadam. Taj forhend stvarno postaje udarac na koji mogu da se oslonim“, iskren je američki as.

Do sada je Novak slavio četiri puta protiv Amerikanca, od toga dva puta ove godine, pa je sigurno da zna šta mu je neophodno da savlada 26. igrača planete.

BONUS VIDEO Poštar iz Pavlovaca o sprecifičnom poklonu za Novaka Đokovića

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar