Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Fudbalskom klubu Crvena zvezda loše se piše posle meča sa Midtjilandom, nakon kog je pogođen pomoćni trener crveno-belih Federiko Panonćini.

PROČITAJTE JOŠ

Nezadovoljni suđenjem mađarskog arbitra Tamaša Bognara, neki od Zvezdinih navijača su prilikom izlaska aktera sa terena u tunel počeli da ih gađaju tvrdim predmetima. Mete su bili mađarski arbitri ali je najviše nastradao pomoćni trener Crvene zvezde.

Federiko Panonćini, pomoćnik Dejana Stankovića,  je pogođen u glavu i hitno je ambulantnim kolima prebačen u bolnicu, a kako prenosi Mozzartsport, Panonćiniju je naprsla lobanja i čeka ga operacija.

„Međutim, za Zvezdu je još gore što je pored Panonćinija pogođen i pomoćni sudija. Nezvanične informacije kažu da je reč o pomoćniku Peteru Bognaru koji je bio linijski sudija ispred zapadne tribine. Ako se ti navodi ispostave kao tačni i ako je delegat UEFA taj incident uneo u izveštaj, onda se Zvezdi baš loše piše“, piše ovaj portal.

Zvezda je već imala kaznu u ovoj godini jer je jedan navijač vređao Zlatana Ibrahimovića i UEFA je zatvorila tribine na sledećoj utakmici, a ta kazna je ublažena, pa je Zvezda imala podršku dece protiv Kairata.

Sada sledi nova strepnja od zatvaranja kapija, ili možda još radikalnije suspenzije.

Sve je u rukama delegata koji će podneti izveštaj sa Marakane.

BONUS VIDEO Kraj utakmice, hitna pomoć vozi trenera Zvezde

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare