Foto: Printscreen Instagram / djokernole

Najbolji srpski teniser Novak Đoković javio je da stiže u Beograd.

U glavnom gradu Srbije će u ponedeljak od 20 časova biti organizovan doček za sedmog tenisera sveta, posle titule na Vimbldonu.

PROČITAJTE JOŠ:

On je u nedelju pobedio Nika Kirjosa sa 4:6, 6:3, 6:4, 7:6 (3) i došao je do 21. titule sa grend slem turnira.

„Dolazim! Vidimo se i hvala vam od srca! Svuda pođi, kući dođi“, poručio je Đoković, a njegova supruga Jelena je odgovorila: „Čekamo te“.

Novak se istovremeno oprostio i od Vimbldona, objavivši video u kom je

„Zdravo svima. Divno jutro u ponedeljak, blagosloven sam što držim ovaj trofej još jedanput i što stojim na verovatno najčuvenijem teniskom balkonu na svetu. Balkonu, na kom još nisam ručao ili popio šolju čaja. Nadam se da ću to moći da uradim u budućnosti kao član“.

„Stvarno posebno mesto, divim se i posmatram kako bez ljudi klub izgleda intimnije i manje. Jedno od posebnijih mesta i čast mi je što stojim tu kao pobednik. Nadam se da se vidimo sledeće godine i uživajte u svom danu“, kazao je Đoković.

Prijatelj specijala je MaxBet.

Vimbldon možete pratiti na kanalu Sport Klub uz SBB ili ukoliko još uvek niste korisnik SBB usluga – putem EON aplikacije uz EON Mini paket van SBB mreže preko bilo kog interneta u Srbiji. EON Mini dostupan je za 1.299 dinara, bez ugovorne obaveze u narednih 30 dana.

BONUS VIDEO: Poslednji momenti za sedmu titulu Novaka Đokovića

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar