Foto: Instagram / ndjokofan

Jedna od najpoznatijih navijačica Novaka Đokovića, Džuli Sojer, dobila je poklon kakav se ne dobija svakog dana.

Ona je u Londonu pratila Vimbldon i bodrila Novaka od starta do završnice turnira u kojoj je Đoković pobedio Nika Kirjosa sa 4:6, 6:3, 6:4, 7:6 (3), za 21. grend slem trofej u karijeri i sedmi u Londonu.

PROČITAJTE JOŠ:

Džuli je ranije dolazila i u Beograd, tu je i igrala tenis sa Novakom, a sada je za vernost nagrađena reketom.

Novak joj je u nedelju sa terase bacio reket na kom se vide ostaci trave sa Centralnog terena, pošto je reket bio korišćen u meču.

Ona je dan kasnije u kratkom video snimku pokazala detaljno kako izgleda alat jednog od najboljih tenisera u istoriji i kakvim detaljima je ukrašen.

„Rekao je da će mi pokloniti jedan. Obećao je. Pa, on je čovek od reči. Hvala za reket, Novače, toliko sam zahvalna i srećna. (Još uvek se ili smejem ili plačem)“, napisala je Sojer.

Podsećamo, Džuli je o svojoj privrženosti Đokoviću pričala i za Nova.rs i otkrila od kada i lično poznaje svetskog broja 7.

Prijatelj specijala je MaxBet.

Vimbldon možete pratiti na kanalu Sport Klub uz SBB ili ukoliko još uvek niste korisnik SBB usluga – putem EON aplikacije uz EON Mini paket van SBB mreže preko bilo kog interneta u Srbiji. EON Mini dostupan je za 1.299 dinara, bez ugovorne obaveze u narednih 30 dana.

BONUS VIDEO: Đoković o suzama – Sve mi se nakupilo

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar