Novak Đoković i Nik Kirjos
Foto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN

"Bromansa" dobila nastavak.

Novak Đoković je dobio trofej na Vimbldonu, ali je izgubio opkladu sa NIkom Kirjosom zbog koje, prema dogovoru, mora Australijanca da odvede na večeru.

PROČITAJTE JOŠ...

Ipak, „kockice“ se nisu poklopile te nisu na tu večeru otišli u nedelju, po završetku turnira (Novak imao druge obaveze, pošto je tog dana proslavljao godišnjicu braka sa suprugom Jelenom), a kako ni narednih dana Đoković nije pronašao vremena usled dolaska u Beograd i dočeka, Kirjos je odlučio da javno uputi poruku Đokoviću sa kratkim ali jasnim pitanjem, uz šest znakova uzvika:

„Gde je moja večera“, pitao je Kirjos.

A Novak je odgovorio skoro pa savršeno:

„Izvini, druže. Zvao sam sve restorane u Londonu u nedelju uveče, ali nije bilo slobodnih stolova. Večera je na moj račun u Njujorku“, napisao je Novak uz, između ostalog, smajli sa prekrštenim prstima, s obzirom na to da, bar prema trenutnoj situaciji, Đoković neće igrati na US Openu (29. avgust – 11. septembar).

Foto: Instagram/Printscreen

Prijatelj specijala MaxBet.

Vimbldon možete pratiti na kanalu Sport Klub uz SBB ili ukoliko još uvek niste korisnik SBB usluga – putem EON aplikacije uz EON Mini paket van SBB mreže preko bilo kog interneta u Srbiji. EON Mini dostupan je za 1.299 dinara, bez ugovorne obaveze u narednih 30 dana.

BONUS VIDEO Novak napravio ludnicu izjavom o Kirjosu: Hajde da prvo odemo na večeru, pa ćemo videti 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare