Novak Đoković i Tiktoker
Novak Đoković i Tiktoker; Foto: Screenshot Tiktok lazar.filipovic

Jedan srpski tiktoker objavio je video snimak na kom je u samo 13 sekundi objasnio gde je sreo Novaka Đokovića, pojasnio je prve utiske, a ovaj zapis je ubrzo postao hit.

Lazar Filipović nije mogao ni da nasluti da će jedan odlazak na mesto za koje većina u Srbiji nije ni čula značiti šansu da se fotografiše sa najboljim sportistom naše zemlje.

PROČITAJTE JOŠ

Ovaj tiktoker je nakon toga objavio montirani snimak od samo 13 sekundi u kom je pojasnio prve impresije tog susreta, ali i pokazao kakav je zapravo tata Đoković.

Najbolji na svetu je poveo Taru i Stefana da pogledaju morska stvorenja u „Javni akvarijum i Tropikarijum u Beogradu“ i nasmejan je prihvatio da se fotografiše sa dvojicom fanova. Novak se tako našao na verovanto najneočekivanijem mestu u Srbiji, a sa decom je gledao velike kornjače, različite gmizavce, bonsai drveće različite starosti, zidove sa biljkama, male ribice, ptice iz Afrike, papagaje i egzote.

Posetioci ovog mesta mogu da provedu vreme sa nekim životinjama, ali i da hrane neke vrste grabljivica.

Pogledajte snimak zbog kog je jedan tiktoker koji uglavnom govori i nezi kože postao hit na domaćoj sceni.

„Miša i ja smo jedine dve osobe u Srbiji koje su išle u akvarijum. Bilo nam je toliko dosadno da smo došli da gledam ribice. Ni pet, ni šest sretnemo – Novaka Đokovića. Došao je sa dečicom, mirisao je na tamjan, crkvu, manastir“, rekao je između ostalog Filipović na snimku koji je već pregledalo 280 hiljada ljudi.

@lazar.filipovic novak…djokovic… @ascericm #lazarfilipovic ♬ original sound - Lazar

BONUS VIDEO Neverovatna razmena udaraca Đokovića i Hačanova

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar