Foto: Printscreen/Tviter: CristinaNcl

Pažljivo su je birali.

Foto: Nova.rs

Novak Đoković kreće po svoju osmu i rekordnu titulu na „Centralnom terenu“ u prvom kolu Vimbldona od 14.30 protiv Argentinca Pedra Kaćina.

U Novakovom boksu se nalaze njegova supruga Jelena, deca Tara i Stefan, dok su tu i trener Goran Ivanišević i sparing partner Karlos Gomez Erera.

PROČITAJTE JOŠ

Ali, poslednji član njegovog boksa u prvom kolu čini dadilja njegove dece.

Jedan od najboljih tenisera sveta i njegova supruga nisu želeli da povere čuvanje dece bilo kome, pa su po nekim informacijama detaljno proveravali sve detalje dama koje su se prijavile za verovatno izuzetno dobro plaćeni posao.

Navodno su bile ključne preporuke drugih poslodavaca, ali i poznavanje jezika. Naravno, ključan je bio sam pedagoški rad.

Jelena i Novak su insistirali na svim pojedinostima i tražili su osobu koja će imati sve kvalitete koje traže.

Želeli su da dama koja će imati koja će imati i delmičan uticaj i u vaspitanju dece bude osoba u koju će moći da imaju puno poverenje.

Na kraju su uspeli da pronađu damu koja se uklapa u sve karakteristike, prosto štiklirala je sve kolone, a dadilja je vremenom postala pravi deo porodice, pa je i deca obožavaju.

Ova devojka često putuje sa njima, uspela je da se prilagodi i stalnim putovanjima koji su realnost profesionalnog tenisera.

Dugo nismo mogli da vidimo nijednu fotografiju dadilje, prvi put je uslikana u Torinu, a sada se nalazi i na Vimbldonu.

Mnogi su oduševljeni njenom lepotom, iako identitet i dalje nije poznat.

Foto: Marco Alpozzi / LaPresse / Profimedia

BONUS VIDEO Kako je Novak postao najbolji svih vremena (G.O.A.T.)?

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare