Jedna od vesti dana bez ikakve dileme je da je Novak Đoković poražen u polufinalu Australijan opena.

Foto: Nova.rs

Milšped Group vam donosi najzanimljivije vesti direktno iz Melburna.

Španska „Marka“ je bila neobična oštra prema Đokoviću, pa je vest u Španiji bila što je Novak izgubio, a ne što je Janik Siner pobedio sa 6:1, 6:2, 6:7(6), 6:3.

PROČITAJTE JOŠ

Naslov je bio kratak: Siner ubio Đokovića.

Objašnjenje je takođe bilo neblagonaklono prema Novaku.

„Svežina 23-godišnjaka je bila kontrast negativnom jeziku tela 36-godišnjeg Đokovića koji neće imati još mnogo prilika da upiše svoje ime u rekord takmičenja“, stajalo je u tekstu „Marke“.

ESPN je istakao da je bilo nekoliko razloga koji su ukazivali da bi upravo Siner mogao da prekine Novakov san od 25 grend slem titula u Melburnu.

Ipak, tvrde da je problem bio u Đokoviću.

„Verzija Novaka Đokovića koja je zakoračila na teren Rod Lejver arene je nešto što ranije nije viđeno u Melburn Parku, objektu gde je on skoro obavezno igrao najbolji tenis u svojoj bogatoj karijeri. Upozoravajući znakovi si viđeni od otvaranja meča“, piše ESPN.

Ipak, najveći sportski medij na svetu smatra da srpskog tenisera ne bi niko smeo da otpiše.

„Ovaj poraz će verovatno imati uticaja. Vreme ga je konačno stiglo. Ali šampiona ne smete otpisati. Đoković je imao loš dan. Dešava se. Bez obzira na to šta se desi u nedeljnom finalu, Đoković će ostati svetski broj 1. I, u doglednoj budućnosti, on će i dalje biti igrač sa najvećom verovatnoćom da osvoji bilo koji turnir na kome učestvuje“, istakao je ESPN.

BONUS VIDEO Kako je Novak srušio Frica u Melburnu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar