Foto: Profimedia/Instagram

Jedan od najpoznatijih slavnih parova na svetu okončao je vezu posle sedam meseci. Bugarski teniser Grigor Dimitrov i prelepa rumunska glumica Madalena Genea.

PROČITAJTE JOŠ

Da stvari nisu u redu bilo je jasno kada su rumunska lepotica, koja neodoljivo liči na Sofiju Loren, iako posle brojnih zahvata na licu i telu, i bugarski teniser sa Instagrama izbrisali sve zajedničke fotografije. I imali su šta da kažu jedni drugima, ne prozivajući nikoga po imenu.

„Lojalnost se ne može kupiti novcem“, napisao je 32-godišnji Dimitrov, što je Džin dočekao sledećim rečima: „Odustajanje od privremene zabave radi izgradnje trajne stabilnosti nije gubitak.

A šta je tačno uzrok sloma burne ljubavi? Njih dvojica to nisu direktno saopštili, ali zato njihovi rumunski i bugarski navijači imaju različite teorije. Tako Bugari tvrde da je Genea od svog dečka tražila 500 hiljada evra za pokretanje svog modnog biznisa, što je on odbio, a to je prelila čašu.

Rumuni, pak, tvrde da je lepotica Dimitrova uhvatila sa nekim drugim.

Madalina, koja je rođena i odrasla u Slatini u Rumuniji, pojavila se u muzičkom spotu za pesmu ‘Il tempo tra di noi’ italijanskog muzičara Erosa Ramacotija 2007. godine. Na velikom platnu debitovala je 2011. godine, glumeći u italijanskom filmu ‘I soliti idioti’. Gledaocima je možda najpoznatija po ulozi Sofije Loren u filmu ‘Kuća Guči’. Bila je u vezi sa holivudskim lepoticama Leonardom Dikapriom i Džerardom Batlerom.

Dimitrov je inače prijatelj Novaka Đokovića i veliki rival na terenu.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare