Foto: Tanjug/AP Photo/Gregorio Borgia)

Samopouzdanje je odlična stvar, ali je tanka granica koju ne bi trebalo preći kada vas sa druge strane mreže čeka Novak Đoković. Korentan Mute je upravo prešao.

Najvećem teniseru u istoriji ove igre treba malo dodatne motivacije da pokaže svoje najbolje izdanje, a čini se da je Mute odlučio da iz Novaka izvuče grend slem nivo.

PROČITAJTE JOŠ

Francuski teniser je uspeo da preokrene meč protiv Romana Safjulina sa 3:6, 7:6(19, 6:2 i da zakaže duel sa Đokovićem. Onda je malo pre ponoći imao višak slobodnog vremena i odlučio da objavi „stori“ na Instagramu.

Mute je pokupio mnogo simpatija u Srbiji jer je zbog saradnje sa Petrom Popovićem Spinom, proslavljenim srpskim trenerom, počeo da govori na srpskom i tokom mečeva. Viče neretko „Ajmo“, „Ajde“, „Idemo“, „Tako je“, ali ovog puta je odlučio da napiše poruku na engleskom na „storiju“.

„Sutra je osveta protiv Novaka Đokovića u 19.00″, poručio je Mute.

Korentan Mute
Foto: Screenshot Instagram corentin-moutet

Upravo je ta reč osveta ono što je možda potrebno i Đokoviću da bude spreman za igrača koji je nakon godinu dana mučenja sa jednoručnim bekhendom uspeo da se potpuno oporavi.

Osveta zbog činjenice da su igrali pre pet godina u Parizu i tada je srpski as slavio sa 7:6(2), 6:4. Ipak, Francuz mu to nije zaboravio, pa će u Rimu pokušati da napravi senzaciju svih senzacija.

Upravo je ovaj masters iz najmanje tri razloga izuzetno bitan za Srbina, a osvojio ga je šest puta do sada u karijeri.

Sada će imati dodatni motiv da od starta bude na najvišem nivou.

BONUS VIDEO Novak Đoković deli autograme u Rimu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar