Novak i Jelena Đoković
Novak i Jelena Đoković; Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

Novak Đoković nakon mesec dana čekanja konačno je progovorio o svim dešavanjima i svim neprijatnostima kroz koje je prolazio u Australiji.

Najbolji teniser sveta istakao je da nije gledao finale Australijan opena u kom je Rafael Nadal slavio posle preokreta protiv Danila Medvedeva 2:6, 6:7(5), 6:4, 6:4, 7:5.

PROČITAJTE JOŠ

Najuspešniji teniser na turnir u Melburnu u istoriji sa devet trofeja bio je sprečen da ponovo zaigra na mestu uspeha. Istakao je da nije hteo da gleda finale, ali da mu je na kraju bilo zanimljivo.

„NIsam želeo da gledam meč jer sam želeo da budem na terenu. Bilo mi zabavno jer je moja supruga navijala za Medvedeva, a moj sin za Nadala“, ispričao je Đoković za BBC detalje navijačkog sukoba u domu.

Objasnio je i zbog čega nije želeo da se oglašava do sada.

„Ćutao sam do sada jer sam želeo da pokažem poštovanje prema kolegama, tenisu, Australijan openu i pravnom procesu čiji sam deo. Takođe, želeo sam da se odmorim neko vreme da razmislim o svemu što se deslilo jer je bilo mnogo emocija. Bilo je mnogo pogrešnih zaključaka i tužan sam zbog načina na koji se sve završilo.“

BONUS VIDEO Protest ispred hotela u kom se nalazi Novak Đoković

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare